December

• Judovereniging Clinge wenst iedereen prettige feestdagen en de allerbeste wensen voor 2019!
  • November

• Sinterklaas komt langs op 30 november. Vanaf 18:30 uur een gezamelijke training voor ALLE judoka's
  • 20 November 2018: Onze hoofdtrainer Christophe van Buynder behaalt zijn Trainer B Diploma.
    Christophe, namens Judovereniging Clinge van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!
  • Oktober

• 14 Oktober 2018: Districtskampioenschappen Gilze.
    Tijdens de districtskampioenschappen in Gilze heeft Thibo van Buynder een prachtige prestatie geleverd.
    Hij is daar n.l. 2de geworden in zijn klasse.
  • September

• Judovereniging Clinge heeft een nieuwe website!
  • 21 en 22 september jubileumweekend met als gast Olympisch Kampioen Mark Huizinga!
  • De sponsoren van het jubileumweekend!
  • Augustus

• Judovereniging Clinge heeft vakantie!
  • Juli

• Judovereniging Clinge heeft vakantie!

• Over Judovereniging Clinge

Deze florerende judoclub bestaat reeds 50 jaar, telt meer dan 75 leden tussen 5 en 80 jaar.
    Alle informatie betreffende trainingen, contactgegevens, toernooien, activiteiten en het judo zijn hier terug te vinden.

Aanmelden Judobond Nederland
    Gebruik aansluitnummer D2SK37V

Vlaamse Judofederatie

Judokwai Kemzeke
    Onze judovrienden van Kemzeke

Eens proberen?

Bent u 5 jaar of ouder:
    Judovereniging Clinge biedt u 4 gratis proeflessen aan.