Judovereniging Clinge - Welkom

December

• 04 december: Thibo van Buynder neemt deel aan de Belgische Kampioenschappen U15 en wordt 3de!!
  • 01 december: Etiënne de Burger is 30 jaar lid van Judovereniging Clinge.
  • November

• 27 november: Martin de Burger is 25 jaar lid van Judovereniging Clinge. Lees hier de toespraak van onze voorzitter. Of nog leuker: Bekijk hier de huldiging van Martin.
  • 14 november: Thibo van Buynder verovert 3de plaats op de Vlaamse Kampioenschappen U15. Op naar de Belgische Kampioenschappen in december.
  • Oktober

• 30 oktober: Thibo van Buynder kampioen van Oost-Vlaanderen bij U15. Ben Voet en Sem van Bogaert ervaring opgedaan bij U18
  • Lotte van Opdorp neemt namens Judovereniging Clinge deel aan het Nederlands kampioenschap -15
  • September

• 18 september: Hier kan je het inschrijfformulier voor de clubkampieonschappen EN familie BBQ downloaden
  • 18 september: Lekker makkelijk, de kalender als pdf. Voor de actuele kalender kijk dan altijd hier.
  • 05 september: Help je club en spaar bij PLUS Mangnus! Klik hier voor meer info.
  • Juli

• 04 juli: Einde huidig seizoen, start nieuw seizoen. Klik hier voor meer info.
  • Juni

• 07 juni: De trainingen hervatten in Malpertuus. Klik hier voor meer info.
  • Mei

• 07 mei: We gaan weer opstarten. Klik hier voor meer info.
  • April

• Helaas geen Paastoernooi, maar wel een leuke alternatieve wedstrijd. Klik hier voor de winnaars.
  • Januari

• Judovereniging Clinge wenst iedereen het allerbeste toe voor 2021. Dat iedereen gezond mag blijven en dat we er een sportief jaar van mogen maken.

• Over Judovereniging Clinge

Deze florerende judoclub bestaat reeds 50 jaar, telt meer dan 75 leden tussen 5 en 80 jaar.
    Alle informatie betreffende trainingen, contactgegevens, toernooien, activiteiten en het judo zijn hier terug te vinden.

Judobond Nederland
    Aansluitnummer D2SK37V

Vlaamse Judofederatie
    Aansluitnummer 4127

Judokwai Kemzeke
    Onze judovrienden van Kemzeke

Eens proberen?

Bent u 5 jaar of ouder:
    Judovereniging Clinge biedt u 4 gratis proeflessen aan.